|
MENELE.net zostań rasowym żulem :P |
 |
Propozycje - demobil podczas przebywania na melinie
mar111cin - 2007-12-26, 01:29 Temat postu: demobil podczas przebywania na melinie Denerwuje mnie troche fakt że jak jestem na melinie to nie moge zrobić żadnych zakupów, a szkoda czasami szło by pohandlować, a tutaj akurat jesteś na melinie, nie możesz wyjść wcześniej niż jakiś dzien i niestety nie widzisz co oferuje demobil. A tak można by obserwować i kupić potrzebne itemy.
ADMIN - 2007-12-27, 15:31
wprowadziłem to po to aby nie było graczy co sobie siedzą cąły czas na melinie/urlopie i handlują tylko [bardzo często były to po prosty multi służące zdobywaniu wypasionych broni za nieduze pieniądze]
mar111cin - 2007-12-27, 16:03
yyy raczej jakby ktoś miał multi to zostawiłby konto na 4 lvl, nikt by go nie mógł atakować, a on spokojnie wyciągał by kase z aparaturki i ze szperu i spokojnie kupywałby na demobilu.
A tak fajnie by było jakby można było cokolwiek kupić przed wyjściem z meliny, bo tak to wychodze praktycznie bez broni i nawet nie dam rady wejść dobrze na demobil a już jestem martwy. Tak że jest to troche bezsensowne - multi i tak bedzie na demobilu, a reszta nie może.
[ Dodano: 2007-12-30, 11:53 ]
tylko siedem głosów? nikt więcej się nie wypowie? Ani Admin na mojego poprzedniego posta?
|
|