MENELE.net Strona G³ówna MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
za bardzo poturbowany?

koniec z poturbowaniem?
koniec:)
35%
 35%  [ 7 ]
niech zostanie tak, jak jest.
40%
 40%  [ 8 ]
mi to ryba
25%
 25%  [ 5 ]
G³osowañ: 20
Wszystkich G³osów: 20

Autor Wiadomo¶æ
alcabon
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-25, 18:46   

Storm dla mnie jest jasne ze jak ktoś moze mnie atakowac to ja tez powinienem mieć mozliwość atakowania jego. To samo oczywiście w druga stronę. To, że gra Ci nie idzie to nie moja wina takie sa zasady. Tez byłem na 10 lev i też obrywałem. Ale my potrafilismy zabić kolesia który miał 5 lev wyżej. Mniej biadolenia wiecej organizacji. Poza tym wiem, że mógłbyś być na wyższym lev gdyby chciał. Ale ty wolisz atakować niższe lev wiec są plusy i minusy.

I nie mów o wyrównywaniu poziomów bo juz Ci mówiłem ze dzako marianio mario itp. mięli zdecydowanie wyższe lev niz my. Ale my z nimi walczyliśmy a nie uciekaliśmy

misiu1988
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-25, 19:05   

alcabon jak mamy walczyć z Wami skoro macie broń i ochrone wyższą o 6pkt w statystykach? gdybyśmy mieli broń i ochrone taką jak Wy byłyby równe szanse i z pewnością dużo graczy by nie siedziłało w melinach, ja będe siedział w melinie aż nie zrobie 18lvlu albo nawet dłużej o ile jeszcze będe w tą gre grał :) sami stworzyliście taką sytuacje więc teraz zabijajcie się między sobą :)

alcabon
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-25, 19:47   

Nie pajacuj tylko trzaskaj 18 lev. Gdybyś sie starał to juz byś go miał.

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2007-06-25, 20:02   

panowie, do tej pory tylko sie przypatrywałem ale chciałbym przywołac was do porzadku, bo straszny offtop robicie! wypowiadajcie sie konstruktywnie na temat ;)

ojciecborowik
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-26, 01:21   

26.06.2007 00:12 - ostro dałeś ciała i dostałeś od marianio12 co więcej skroił ci 69 kasiory oraz twój Zatruta strzykawka
26.06.2007 00:12 - ostro dałeś ciała i dostałeś od maximus co więcej skroił ci 82 kasiory
26.06.2007 00:12 - ostro dałeś ciała i dostałeś od mario co więcej skroił ci 88 kasiory

lev odpowiednio 17 16 14 ja mam 11 lev.
Oczywiści wszyscy zawsze poturbowani. Też mógłbym to robić ale co by to była za gra. Jeśli to sie nie zmieni to ja nie widzę sensu żeby tu pozostawać.
I jeszcze do storma, jesteś takim samym tchórzem jak oni i mówisz coś o tym żeby niższe lev nie były atakowane przez silniejsze. Pewnie też sie na mnie czaiłeś, zaraz po ataku nie przyjąłeś mnie w końcu do ekipy. Ciekawe co jeszcze powiecie o tym poturbowaniu jakie to dobre i dlaczego powinno zostać. Jesteście tchórzami i tyle. Ja chociaż podejmuje jakieś ryzyko w tej grze wy nie macie na tyle odwagi. Może ADMIN zrobi tak ze atakować mogą tylko tchórze i tchórza zaatakować nie będzie można. Na to samo wyjdzie i chociaż sprawa będzie jasna.
Pozdrawiam i życzę więcej odwagi. To tylko gra... Bez ryzyka nie ma zabawy

maxxximus
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-26, 09:24   

ojciecborowik napisa³/a:
26.06.2007 00:12 - ostro dałeś ciała i dostałeś od marianio12 co więcej skroił ci 69 kasiory oraz twój Zatruta strzykawka
26.06.2007 00:12 - ostro dałeś ciała i dostałeś od maximus co więcej skroił ci 82 kasiory
26.06.2007 00:12 - ostro dałeś ciała i dostałeś od mario co więcej skroił ci 88 kasiory

lev odpowiednio 17 16 14 ja mam 11 lev.
Oczywiści wszyscy zawsze poturbowani. Też mógłbym to robić ale co by to była za gra. Jeśli to sie nie zmieni to ja nie widzę sensu żeby tu pozostawać.
I jeszcze do storma, jesteś takim samym tchórzem jak oni i mówisz coś o tym żeby niższe lev nie były atakowane przez silniejsze. Pewnie też sie na mnie czaiłeś, zaraz po ataku nie przyjąłeś mnie w końcu do ekipy. Ciekawe co jeszcze powiecie o tym poturbowaniu jakie to dobre i dlaczego powinno zostać. Jesteście tchórzami i tyle. Ja chociaż podejmuje jakieś ryzyko w tej grze wy nie macie na tyle odwagi. Może ADMIN zrobi tak ze atakować mogą tylko tchórze i tchórza zaatakować nie będzie można. Na to samo wyjdzie i chociaż sprawa będzie jasna.
Pozdrawiam i życzę więcej odwagi. To tylko gra... Bez ryzyka nie ma zabawy

i czego beczysz? na tym gra polega... jak wy w 10 sie zasadzacie na 1 z takim osprzetem to jest dobrze i jak ktos ma wtedy pretensje to mowicie sorry takie zycie. to tylko gra, a ze ktos ma dodatkowo nasrane w glowie i nie umie przegrywac z honorem, a w DODATKU sam mowi o honorze chociaz nigdy takiego czegos nie doswiadczyl to sorry, ale zadner rewelacji nie wroze. kaczka to max co moze z Ciebie byc...

marianio12
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-26, 09:28   

Borowik alias alcabon alias darek19 alias alcabon2 alias.... itd lepiej grac zachowawczo niz byc oszustem co kazdy widzi. Stary zacznij grac uczciwie to inni tez zaczna grac normalnie. I nie wykrecaj mi sie głupimi tekstami bo wszyscy sie tylko z Ciebie smieja.

mario
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-26, 09:57   

alcabon, a jak wy wykorzystywaliście opcję samouzdrawianie i się za darmo odradzaliście to było wszystko wporzo co nie? szkoda, że nikt więcej tego nie wiedział. Jak doszo do menelskiej to admin to raz dwa usunął. Nie pisz mi tutaj farmazonów, że menelska nie potrafi grać z honorem. Sami stworzylscie taka sytuację wykorzystując dziurę w grze i teraz macie żal do innych, że wykorzystują normalne jej możliwości?? gdyby nie było tej dziury, że zawodnik sam sie odradzał to już dawno byście przestali grać bo by wam nie wystarczyło na smsy.

storm
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-26, 10:16   

I sprawa się rypła. Od początku podejrzewałem że alcabon i ojciecborowik to jedna i ta sama osoba, ale wczorajszą wypowiedzią potwierdziles to. Wystarczyła analiza quasi psychografologiczna twoich/waszych wypowiedzi żeby miec pewność co do słuszności podejrzeń.
W medycynie taka choroba nazywa się schizofrenia i zdecydowanie powinno sie ją leczyć. Myslalem Alcabon ze jests czlowiekiem na poziomie ale po wczorajszej akcji na forum stracilem do ciebie caly szacunek, zachowanie niczym nie różniło się od tych dzieciaków, które rzucają się jak ryby w przerębli, kiedy cos nie idzie po ich mysli. My naprawde nie mamy na czole napisane idioci, a ty nie jestes tu bogiem, uswiadom to sobie.

Wracajac jednak do meritum tej sprawy a mianowicie poturbowania. na 4000 osob grających w tą grę ta opcja przeszkadza tylko Tobie i kilku osobom, które mają żal że nie mogą używać swoich nowych zabawek. A dla ciebie specjalnie Admin nie bedzie zmienial tej gry. Tym bardziej że twoje wypowiedzi stracily juz obiektywizm i sa coraz bardziej chore.

To moja ostatnia wypowiedz w tej sprawie na forum. A z tobÄ… Alcabon nie zamierzam polemizowac wiecej, bo nei jestes juz dla mnie partnerem do rozmow.

Zazu
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-06-27, 23:18   

no cóż... wynik ankiety jest jaki jest (cały jeden głos przewagi), więc podejrzewam, że niestety te nieszczęsne poturbowanie zostanie. Trudno, ale skoro tak chce większość... pozdrawiam

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2007-06-28, 09:17   

generalnie przy takim "wielkim" zainteresowaniu ankietą to musieli by być wszyscy na tak, aby coś zmienić.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: