MENELE.net Strona G³ówna MENELE.net
zostań rasowym żulem :P

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Zostałem okradziony!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor Wiadomo¶æ
Maniek_Klawi
Najlepszy!

Do³±czy³: 20 Sie 2007
Wys³any: 2007-11-16, 15:43   

Czemu nie mówiłem żeby cinkciarz miał bana? Bo po prostu nie znam sprawy z nim :) Średnio mnie intresują zabawy w poszukiwanie mulikont innych i wymyślanie kolejnych wałków :) Zajmuję się graniem i tym żeby mi to sprawiało radość :) A, że czasu generalnie nie mam dużo to bawić się w detektywa nie ma kiedy :)

Przeszłości nie znam bo gram dość krótko, od końca sierpnia :) Nie wiem kim Ty jesteś, ani kim byłeś kiedyś. Właściwie z tego wątku od Ciebie się dowiedziałem, że Ty masz jakieś powiązania z PGr ;)

Tutaj wypowiedziałem swoje zdanie na temat przede wszystkim sugerując się tym co sam napisałeś. I nie miało dla mnie znaczenia z kim trzymasz.. Choć może ciężko Ci w to uwierzyć :)

A opis Molpha jak dla mnie jest marny, ale robi co chce.

Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród,
Nie damy pogrześć mowy!
Polski my naród, polski lud,
Królewski szczep Piastowy,
Nie damy, by nas zniemczył wróg...
- Tak nam dopomóż Bóg!

alcabon
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-11-16, 15:53   

Ja zakładajac to konto sugerowałem sie wykładnia wg której cinkciarzowi nie należał sie ban. Jeżeli Ty uwazasz ze za bankowanie cinkciarz powinien dostać bana juz pół roku temu a nie wiedziałeś że cinkciarz robi za bank to jestem skłonny sie z Toba zgodzić. Ale głos w sprawie zabiera phoenix a on na 100%wiedział czym zajmuje sie cinkciarz i o bana dla niego nie walczył a walczy o bana dla mnie. Dla mnie jest to oczywista stronniczość.

Powiem więcej wcześniej też uważałem tak jak Ty, że nie ma znaczenia czy jeden gracz czy wielu graczy. Skoro on bana nie dostał to znaczy ze ma to znaczenie. Dopasowałem się do wykładni i sam zrobiłem tego typu konto (Ja sie dopasowałem a nie wykładnia do mnie!!!). A skoro cinkciarz bana dostał za wałki jakie robił i multikonto to nagle phoenixowi sie przypomniało że ja robię za bank i ze tak zrobi na złość PGr. (Dopasował wykładnie do swoich potrzeb - zmienił ją!!!). Albo zasady są stałe i wtedy jest jasne za co ban sie nalezy albo nie są stałe i wtedy interpretuje sie regulamin tak jak to pasuje komornikom.
Ostatnio zmieniony przez alcabon 2007-11-16, 16:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

cinkciarz
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-11-16, 15:56   

No to może teraz czas na moją wypowiedź.
Drogi alcabonie napisałeś, że ja mam sprzęt nie wiadomo skad, a Ty?:
3 Kalasznikov 23000 alcabon napisz KUP
4 Zatruta strzykawka 18000 alcabon napisz KUP
6 Esperal w sprayu 16999 alcabon napisz KUP
10 łańcuch Krowiak z kolcami 11999 alcabon napisz KUP
Skąd gracz na 4 lvl, moze mieć taki sprzęt? Czyżby był czyimś multi kontem, lub bankiem ekipy?

Co do Ciebie Adminie, sam pamiętasz, że pisałeś na konto mojego brata Molpha, że ludzie się skarżą, że ja jestem jego multi i że chcesz mnie zbanować. Dlaczego tego nie zrobiłeś wcześniej gdy nie miałem takiej sumy pieniędzy?
Dlaczego gdy podałem Ci za przykład kolege nawet mi nie odpisałeś?
Dlaczego mnie zbanowałeś po tym, jak na moim koncie była największa suma pieniędzy?
Dlaczego nie banujesz wszystkich banków, tylko akurat mnie?
Dlaczego po włamaniu na konto mojego brata, nawet nie sprawdziłeś kto się za tym krył, tylko zbanowałeś kukłe na 4 lvl?
Czy to aby nie dziwne, że tyle wątków zostało bez odpowiedzi? Może dlatego, ze dotyczą graczy Komorników a nie PGr?
Odpowiedź nasuwa się sama...
Także dobrze wiedzieć, że w tej grze jeszcze można znaleść sprawiedliwość.
PS dzięki.

Maniek_Klawi
Najlepszy!

Do³±czy³: 20 Sie 2007
Wys³any: 2007-11-16, 15:58   

Alcabon, ja mogę się wypowiadać tylko za siebie i to robię :)

Tyle z mojej strony :)

Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród,
Nie damy pogrześć mowy!
Polski my naród, polski lud,
Królewski szczep Piastowy,
Nie damy, by nas zniemczył wróg...
- Tak nam dopomóż Bóg!

alcabon
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-11-16, 16:09   

Dobrze wiesz skąd mam sprzęt. Tak jak i ty miałeś taki sprzet na 4 lev. Wtedy nie dostałeś bana i to mnie dziwi.
co do multi to napisał 7 róznych graczy sie logowało na cinkciarza wiec o czym ty mówisz molph

A ja mam pytanie skad ty(molph) wiedziałeś że mietek cokolwiek przelał na swoje konto skoro żadnej wiadomosci Ci nie wysłał. (przeciez to czy wysłał czy nie wysłał wiadomosc jest w bazie. Jeszcze do mietka pisze ZYZ1O (Radze zwrócić uwage na 1 zamiast I). Żeby oddał cinkciarzowi kase. Tak głupiego pomysłu to jeszcze w życiu nie słyszałem. Nie popisałeś sie molph.

cinkciarz
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-11-16, 16:14   

No własnie jest z bazie, są 3 wiadomości do mojego brata od mietka w których pisze "dz" również o przelaniu kasy i o tym, że wbije sobie 19 lvl, bardzo łatwo to sprawdzić.
Więc dlaczego Admin nie pokazał IP osoby która logowała się na moim koncie koło godziny 18 i przelała tą kase i wrzuciła mnie na ustawki???
Ta by rozwiązało wszystko.

alcabon
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-11-16, 16:21   

Jeśli w baziwe są te wiadomosci to licze na sprawdzenie jak zostały wysłane. Bo w to że mietek jest tak głupi to chyba nikt nie jest w stanie uwierzyć.
Jeśli chodzi o IP to zapewne logowałeś sie molph z jakiejś kafejki i raczej nie ma to większego znaczenia chyba ze to IP powtarzało sie u jakiegoś gracza.
Jak dla mnie najciekawsze są wiadomości. Jeśli istnieją to znaczy ze jest błąd w grze i możliwe ze molph nie robi tych wałów. Jeśli nie istnieją to molph powinien dostać bana za składanie fałszywych zeznań. Mam nadzieje ze to nie jest znowu jakiś Mietek-Ziom czy cos w tym stylu:)

cinkciarz
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-11-16, 16:43   

Mietek_ziom napisał:
dz

odpisz skasuj

Mietek_ziom napisał:
15.11.2007 18:09 - cinkciarz przekazał Ci 200000 kasy.

odpisz skasuj

Mietek_ziom napisał:
Zrobie sobie 19 spokojnie

odpisz skasuj

Też wiem, że Mietek nie napisał by na konto brata, że ja mu przelałem 200k... A bardzo łatwo sprawdzić, że to nie ja się logowałem na cinkciarzu, zalogowałem się dopiero chwilkę po tym, jak brat mi pokazał te wiadomości.
Także pozostaje kto wykręcił takiego wała????????
Dziwi mnie jedno... że mietek napisał tą wiadomość z kasą, bo nikt mądry by tego nie napisał, a może on chciał aby go wrobił i zarobił bana za to?
Gdyby nie ta wiadomość, moze bym się gapnął za dwa dni, że nie ma kasy. Bo żadko się loguje.

alcabon
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-11-16, 16:50   

Sprawa wiadomości jest wiec do wyjaśnienia. I podejrzewam, że tyle ile Ty straciłeś w porównaniu do tego ile ja straciłem to niewiele. Tak czy inaczej wygląda na to ze banki są od teraz zakazane.

cinkciarz
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-11-16, 16:54   

A co sam Mietek_ziom nie może potwierdzić tych wiadomości?
Ja straciłem 300k, Ty na pewno o wiele więcej straciłeś, ponieważ miałeś tam dużo ekwipunku, widziałem sok, kołkownice i takie tam na demobilu.
Więc moze admin powie kto to taki żartobniś i wywalił mi tego wała?

alcabon
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-11-16, 16:58   

sam mietek byl tak zaskoczony cała sytuascja ze nawet kilka smsów dostałem jakie to jaja są na menelach i ze pisze do niego jakis ZYZ1O zeby oddał kase cinkciarzowi.

cinkciarz
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-11-16, 17:20   

Yyyyy czyli ktoś zabawił się nami wszystkimi??
Czekamy na Admina, on na pewno pokaże z bazy danych wiadomości.
PS mietek musiał mieć wiadomości ode mnie, bo wysłałem mu 3, jedno z przeklenstwami.

ADMIN
Administrator

Do³±czy³: 14 Kwi 2007
Wys³any: 2007-11-16, 17:50   

szcerze mówiąc nie chce mi się czytać juz tych waszysch wiadomośi i skończyłem na 2 stronie, cały czas jest to samo

czego się nauczyłem ? że powinien wprowadzić wyraźne info jak ktos dostaje bana, ludzie robią burdel że cinkciarz dostał a alcabon nie, tylko że nikt nie sprawdził że alcabon też dostał bana ;)

co do bana cinkciarza, mam wiadomości z wielu niezależnych i godnych zaufania źródeł że na to konto logowało sie kilka osób więc ban uzasadniony, a straty kasy sami komornicy są sobie winni bo wiele osób miało dostęp do konta i ktoś zapewne zrobiłsobie zart

wafal 
Były Sensej ;-)

Do³±czy³: 15 Kwi 2007
Sk±d: Olkusz
Wys³any: 2007-11-16, 17:55   

Ale spamu ;/ Może to kiedyś posprzątam... BO teraz czasu nie mam za bardzo...

Ok, mają zgłoszoną grę z jednego IP (zazu i Wajcha; GHOST i szakal), ale jest podstawa dania bana! Zastanawiacie się zapewne jaka... Jakim cudem? Jakim prawem?! Ale jest podstawa... . Wszyscy uważacie, że zgłoszę sobie grę z jednego IP i nikt nie może mi dać bana... I ADMIN podchodzi do tego tak samo! Ale tak nie powinno być... To, że zgłaszasz grę z jednego IP nie możesz pushować jednego z kont oraz wchodzić w tym samym czasie na konto! Bo to od razu wg mnie jest jedna osoba... Nie uważacie, że w/w konta logują się zawsze razem? Ja nie wierzę, że jakby były dwie osoby to są one "papużki nierozłączki"! Nigdy nie ma tak, że zawsze dwie osoby wstają o tej samej i zawsze są razem... .
Tak więc te w/w konta to są 2 osoby... A nie 4. Wg mnie powinien być ewidentny ban!

To tyle z mojej strony wiem, że trochę pogmatwane, ale cóż... Niech tak będzie ;D

//Edit

Jeżeli ktoś sobie zrobił żart to możesz dojść po tym kto po zalogowaniu wykonał operacje przelania kasy na Mietek_ziom. A jeżeli nie wziął hasła żadnym programem (wiem, że bazy tutaj nie są za dobre, bo idzie wykraść dane...) to musiał znać hasło... I idzie do tego dojść, kto się tak dziecinnie/szczeniacko zachował ;/

Go¶æ, lubisz C2H5OH? ;-)

Go¶æ, dla mnie jesteÅ› !

cinkciarz
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-11-16, 18:04   

I jak zwykle Adminie nic nie wyjaśniłeś!!
Nie potwierdziłeś tego, ze Mietek wysyłał wiadomości na konto mojego brata!!
Nie powiedziałeś mi kto się logował na moim koncie wczoraj koło 18.
Dowiem siÄ™ tego?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku