Ataki |
Autor |
Wiadomo¶æ |
DEMON
Do³±czy³: 24 Lip 2009 Posty: 6
|
Wys³any: 2009-08-03, 12:02 Ataki
|
|
|
Witam wszystkich czytelników.
Pgr był za tym żeby nie można było się turbować, ale co pozostaje innym graczą gdy np w 1 minucie atakuje ich 3-5graczy pgru.
Jestem za tym by zrobiono ze w 1minucie moze atakować 1 gracz a nie kilku tak samo jak nie raz jest napisane ze musisz poczekać na swoją kolej kopania leżącego. Mogę zapewnić, że gdyby wprowadzono to spadła by na pewno ilość poturbowań graczy.
Pgr twierdzi że prawie każdego ma na raz więc co wam szkodzi hatifnat nie bedzie mógł też atakować w kilku i wtedy gracze będą mogli pokazać swoją siłe. |
|
|
|
 |
Game_Over
PGr!!
Wiek: 36 Do³±czy³: 27 Mar 2008 Posty: 89 Sk±d: siÄ™ wziÄ…Å‚ globus
|
Wys³any: 2009-08-03, 12:11
|
|
|
ta. i wyjdzie typ dostanie raz i ma minutę na bezkarny atak. i jak mam mu zabrać broń? |
_________________ Z opinią jest jak z dziurą w du*ie...Każdy z nas ją ma.. |
|
|
|
 |
DEMON
|
Wys³any: 2009-08-03, 13:09
|
|
|
no przecież Wy macie super mocne itemy więc jaki problem by zabić przecież każdego macie na raz nawet od 3lvle silniejszego |
|
|
|
 |
Game_Over
PGr!!
|
Wys³any: 2009-08-03, 13:33
|
|
|
nie rozumiesz no więc Ci to wytłumacze. jeśli jedną osobę będzie mogła bić jedna osoba na minutę. to taki delikwent wyjdzie z meliny dostanie od jednego i będzie miał minutę na spokojny atak, nie będzie musiał obawiać się że straci broń. Twój pomysł zniszcze ten dreszczyk emocji w tej grze. Nikt nie będzie musiał uważać na broń.
Do tego Hatifnatowie będą mieli jeszcze bardziej utrudnione zadanie bo spora część PGr do końca tej gry nie da flachy, a o stracie broni to nawet nie wspomne. |
|
|
|
 |
DEMON
|
Wys³any: 2009-08-03, 15:42
|
|
|
dreszczyk emocji tak w kilku atakując to jest to dla was to. nowi gracze przy takim sposobie grania nie mają szans nawet dojśc do 15lvlu bo pgr atakująć w kilku zabierze każdą broń,a nowy gracz po kilkunastu stratach borni konczy gre. Gra stała się monotonna przez pgr przez wasz sposób gry.
Dzięki pgrowi tak gra się kończy |
|
|
|
 |
Game_Over
PGr!!
|
Wys³any: 2009-08-03, 15:56
|
|
|
buahahaha ale jak Hatifnatowie zabierali broń grając tak jak my teraz to było wporządku :) weź się człowieku ogarnij |
|
|
|
 |
SunBoy
I'm RedBoy ;]
Do³±czy³: 09 Kwi 2009 Posty: 27 Sk±d: z condoma ;]
|
Wys³any: 2009-08-04, 02:08
|
|
|
demon, ja doszedłem do 16 lvla i dałem ok 5 flaszek góra ;] i sie nie turbowałem. Trzeba umieć grac a nie stękać jak to potraficie x]] |
|
|
|
 |
DEMON
|
Wys³any: 2009-08-04, 10:44
|
|
|
SunBoy napisa³/a: | demon, ja doszedÅ‚em do 16 lvla i daÅ‚em ok 5 flaszek góra ;] i sie nie turbowaÅ‚em. Trzeba umieć grac a nie stÄ™kać jak to potraficie x]] |
trzeba umieć grać hahahaha cfany jesteś bo jesteś w pgrze a pomyśl ze nie każdy chce być w pgrze a chce też pograć |
|
|
|
 |
|