Smierc. |
Autor |
Wiadomo¶æ |
bblackk102 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-24, 15:13 Smierc.
|
|
|
"NIE żyjesz! lekarze na izbie wytrzeźwień zajmą sie toba dopiero gdy dasz im: 2700 kasiorki... możesz też wysłać SMSa pod numer 71068 o treści AP.MENELE (koszt 1zł plus VAT). Otrzymany kod wpisz w okienko poniżej:
"
Czy jak wysle kod, to nic nie trace? Tak samo jak po wplacie 2700?
Chcialem jeszcze dodac, ze warunki odrodzenia sa troche bezsensowne ;/. Wychodzi na to, ze wyslij smsa albo trac wszystko ;/. Nie sadze, zeby ktokolwiek mial przy sobie zawsze 2700. Pozatym powinien byc limit zabijania jednej osoby. Dzis juz ktorys raz z kolei jakas osoba mnie atakuje, i to o wyzszym lvlu ;/. |
|
|
|
 |
Matrixen [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-24, 15:48
|
|
|
a ja nie sadze bym mial 4900zl ;/ |
|
|
|
 |
Juanhijuan [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-24, 15:53
|
|
|
Też uważam te zasady za troszke bezsensowne. Dzieję sie to tak, że wyższe lvle napadają na dużo niższe i mają z tego pewny zysk nic nie tracąc, więc to zachęca ich do częstszych ataków.
Takie działania mogą szybko zniechęcić niektórych graczy, bo musieli by wysyłać 2-3 smsy dziennie (co się rowna z dużym zarobkiem twórców gry), ale po takich ciągłych atakach na jednego człowieka, ten się szybko zniechęci i opuści tą gre - a wtedy zarobki spadają, więc radziłbym się zastanowić nad tymi zasadami, bo wymagają ulepszeń :) |
|
|
|
 |
wafal
Były Sensej ;-)

|
Wys³any: 2007-04-24, 15:54
|
|
|
Jak wyślesz esa lub dasz kasę to nic nie tracisz...
Powtarzam po raz kolejny:
bblackk102 nie potrafisz grać - nie graj... |
|
|
 |
bblackk102 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-24, 16:09
|
|
|
Tak nie potrafie grac... Ta gra nie zalezy od skilla... Osoby, ktore mnie atakuja, maja wyzszy level, dluzej graja, co sie rowna z tym, ze sa silniejsze. I co niby moge zrobic gdy X gracz ciagle mnie atakuje? Wyslac smsa na supermenela, zeby siedziec w melinie? |
|
|
|
 |
wafal
Były Sensej ;-)

|
Wys³any: 2007-04-24, 16:12
|
|
|
Naslij na niego silniejszego lub poproś go aby Cię nie atakował xDD
A no inie wskrzeszaj się co chwilkę, bo ta osoba X bedzie cie lał co 20/10 minut...
Supermenel na pewno ułatwia grę ;) |
|
|
 |
bblackk102 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-24, 16:22
|
|
|
Oho i do tego piekny bug... Wyslalem smsa, dostalem kod, wpisalem, ale moja sesja chyba wygasla, i po wpisaniu, wrocilo mnie do logowania, zalogowalem sie, wpisuje jeszze raz i "Kod nie poprawny!" :|. |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2007-04-24, 16:22
|
|
|
Ja bym powiedział że poprostu wystarczy sie schować na meline. Ja wiem że to wymaga wysiłku umysłowego przeczytać co do czeego jest poczytać forum i takie tam... ale wierzcie Mi myslenie i czytanie pomagają w zyciu. |
|
|
|
 |
bblackk102 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-24, 16:30
|
|
|
Wiesz moze Cie zadziwie, ale bylem na melinie i i tak zostalem zaatakowany... Moze jakis bug? Ponadto, nie bede przeciez 24h na dobe na melinie... A zapomnialem - plac to bedziesz mogl wyjsc kiedy chcesz... Co prawda w tym wypadku nie zginalem, ale atak i tak byl. |
|
|
|
 |
wafal
Były Sensej ;-)

|
Wys³any: 2007-04-24, 16:37
|
|
|
Zaatakował Cię gościu słabszy... Mocniejszy nie może... |
|
|
 |
bblackk102 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-24, 16:42
|
|
|
No faktycznie slabszy mnie zaatakowal... To czemu ja moge 3 lvle bic jak mam 5 ? ... |
|
|
|
 |
wafal
Były Sensej ;-)

|
Wys³any: 2007-04-24, 16:46
|
|
|
Zapraszam do FAQ tam masz napisane |
|
|
 |
bblackk102 [Usuniêty]
|
Wys³any: 2007-04-24, 17:10
|
|
|
"Zaatakował Cię gościu słabszy... Mocniejszy nie może..."
Faktycznie... w Faq jest napisane, ze moze o 3 lvle wyzszy. A ja mam 6 lvl... Zaatakowal mnie 11 lvl. I gdzie tu prawda w tym co mowisz? Nawet ma w logach napisane "bblackk102 dostał łomot od ciebie!! Zabrałes mu 67 kasiory! Zdobyłeś również 6 pkt doświadczenia i zabrałeś mu samopał.
"
Gracz: x
Ekipa: x
Level: 11
Miejsce: 8 |
|
|
|
 |
ProXy
Go¶æ
|
Wys³any: 2007-04-24, 17:40 xD
|
|
|
ta gra wogule lipna sie powoli staje... z czasem jak zaczalem szukac bledow odnalazlem ich sporo ;d...
bledy wykonywalne - tj. ze mozna cos zrobic czego normalnie nie powinno sie dac (nabijac kase itp, szybszy exp...)
bledy programistyczne - wiele opcji nie dziala tak jak powinno wiem ze moj przedmowca ma racje ;d
poza tym na waszej stronie jest jeszcze masa bledow ktore moga pozwolic na kradziez kont uzytkownikow itp...
ADMIN napisał: Cytat: | ale wierzcie Mi myslenie i czytanie pomagają w zyciu. |
w takim razie zacznij myslec ;d - jak nie umiesz php to nie pisz ;d
pozdro.. ;d |
Ostatnio zmieniony przez wafal 2007-04-24, 21:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ADMIN
Administrator
Do³±czy³: 14 Kwi 2007 Posty: 307
|
Wys³any: 2007-04-24, 18:13
|
|
|
o widze, że mamy małego geniusza - zamiast siedzieć na grach internetowych może lepiej idz zatrudnij sie w jakiejś wielkiej korporacji na sanowisku prezesa.
Co do błędów, nigdy nie mówiłem, że ich nie ma, na forum jest taki dział gdzie sie je zgłasza, a Ja nastepnie stram sie je usuwać. Niestety nie wszyscy są tak wszech wiedzący jak Ty i nie zawsze jest to dla Mnie wykonalne. |
|
|
|
 |
|